petak, 16. studenoga 2012.

Moja žena

Moja žena vrlo seksi . draga i poželjna lutkica osvaja već na prvi vizuelni kontakt da osobe blizu nje požele takvu ...jebati.
Njeno tijelo zategnuto , sa velikim sisama i rosnom pičkicom , za lizanje i punjenje spermom spremno dočekuje tek na tren upoznate osobe.


Ispočetka, našega braka pokušao sam glumiti pristojnog muža koji ne da ni blizu nijednome muškarcu da ofira sa ženom odnosno da bi se nabacivao.
Nije trebalo dugo da shvatim da smo u biti sličnih sklonosti , jer volio sam u biti njeno sexy oblačenje koje je u prvi plan izbacilo sise koje su bile vrlo krupne i čvrste a redovito dekoltirane i sa haljnicom (laganom) ispod koje ili nije imala gaćice ili vrlo malene koje je morala pokazati na ovaj ili onaj način.
Tako smo malo o malo ušli u seksualni život u troje pa u četvero i tako.....dok se nije pojavila grupa koja ju je izjebala a da bi uživala nakon svih njih sa mnom pričajući mi kako su je izjebali.

Počelo je slučajno u kinu kada smo ona i ja poželjeli se malo seksati u kinu, te se ona obukla vrlo seksi.Imala je na sebi malenu majicu plave boje i mini suknjicu te ispod bijele tangice.
Krenuli smo u grad i šetali se kada slučajno naiđe njezin brat te nas pita kuda idemo jer je i on sam te mu treba društvo.
Žena se parpričala i sve mu govori o kinu a ja sam mislio da će nam upropastiti većer te sam na njegov upit da ide sa nama tmurno mumlao a žena je rekla da može.
Početak filma je bio tako da sam sjedio kao drvena marija, jer sam mislio da je noć za sex propala.
Kada su i na filmu, jer smo gledali neki sexić, počelo sa sexy scenama , žena je počela malo po malo da me miluje i dira između prepona.
Bojao sam se blizine njenog brata pa sam se dosta kruto držao, malo joj uzvračao poljupce i dirkanje po sisama i tako...
U jednom trenutku sam osjetio da mi zavlači ruku u hlače i počinje drkati moj kurac, brzo se ukrutio ali me nije prestajala uznemiravati pomisao na blizinu njezinog brata.
Držao sam se kao u crkvi (blaženi) ništa mi ne radi, no nisam mogao izdržati nego sam polako ne okrečiču se polako krenuo rukom po njezinoj nozi, milujuću je prema njenim gačicama.
Kako sam bio bliži sve sam se više uzbuđivao jer sam htjeo osjetiti njenu pičku a svjestan da je njezin brat vrlo blizu a da neme pojma da se mi uzbuđivamo.
No, kada sam stigao sa svojom rukom u blizinu njene pičke osjetio sam da su nečiji prsti već u njezinoj pički.
Tada sam pogledao po prvi puta u suprotnom smjeru i ostao bez daha jer je moja žena i njemu (svome bratu) drkala kurac, a njegova je ruka obrađivala njezinu pičku.
Kurac mi je strašno nabrekao iako sam mislio da je to grozno u meni je tijelo reagiralo drugačije, mislio sam kako je lijepo imati dva kurca na jednu pičku.
Žena se sve više uzbuđivala i svršavajuči raširila noge tako da smo obadvojica mogli sa prstima da ju drkamo .
Vidio sam njegov kurac u punoj veličini oko 22 cm i više , puno veći od moga te sam i sam poželio takovu kurčinu.
Moja draga je svršila i mi smo prosuli spermu po njezinim rukama, te se pospremili da dočekamo kraj filma.
Na putu prema kući nismo puno razgovarali, nabijena atmosfera, ali na pitanje gdje će dalje njen brat reče kako bi mogao kod nas spavati pa će ujutro doma.
To mi se svidilo jer sam očekivao još jebačine i znao sam da će biti jako stimulativno.
Kada smo došli doma žena je spremila nešto za pojesti i pijuckali smo vino sve troje i pričali dok vino nije učinilo svoje tj.žena je rekla da se ide otuširati i dok se tuširala nas dva smo se počeli otvoreno dovijati što joj raditi kada izađe čista i mirišljiva iz kade.
Njezin brat je predložio da ju polegnemo na stol kao desert i polijemo topljenom čokoladom te ližemo dok ne poželi da ju obadvojica ispunimo kurcima i žestoko izjebemo puneči ju spermom i poslije lizati njene sise i pičku iz koje izlazi sperma.
Kada je izašla iz kupaone stvarno je bila prekrasna, jer smo obadvojica mahinalno primili kurčeve i gledali je.
Imala je bijelu prozirnu spavačicu do gležnja, ali je rasporak bio u visini njezine pičke a tu smo vidjeli prekrasne tangice plave boje koje su malo prekrivale vrlo gustu crnu pičku.
Bolje rečeno pičke joj je bila kao na pladnju isturena i čekala da ju se izjebe.
Sjela je nasuprot nas i pričajuči malo po malo premetala nogama dok je stalno pokazivala crnu rutavu pičku prema nama.
Išao sam po piće iza nje i nisam mogao da je ne poljubim u vrat a ona je zadržala poljubac inastavila sa rukama prema mojem kurcu a ja rukom raširio njezinu spavačicu i zagrabio u vruču pičku sa prstima.
Tako sam joj drkao pičku i pogledao njezinog brata koji se više nije mogao suzdržati nego je izvadio kurac i gledao drkajuči što mi radimo.
Tada sam joj skinuo sve sa nje i ostala je gola nudeči nam svoje sise čvrste i pičku da ju ispunimo do kraja.
Polegao sam ju na stol i počeo lizati pičku, ujedno drkajuči svoj kurac, ali je njen brat spustio se pored stola i počeo lizati njenu pičku a ja sam prešao naprijed da mi ga žena puši.
Drkala ga je i pušila sve vrišteči od zadovoljstva od lizanja njezina brata.
Onda je on uspravio se i zabio joj, ajme kada sam vidio, veliku kurčinu od koje se ona stresla, i počeo ju žestoko jebavati.
Svršavala je pušeči moj kurac i kada sam osjetio njegovu spermu koju prosipa po njenom tijelu izvadivši ga iz pičke, ni sam neznam ali došlo mije počeo sam lizati tu spermu sa njezinog tijela i malo po malo kranuo prema njegovom još uvijek velikom kurcu, te sam ga počeo pušiti odnosno lizati tu spermu sa njegovog kurca.
Nijeprošlo dugo a već sam ja bio u njezinoj pički a brat je drkao po njezinim sisama i videći tu veliku kurčinu ja sam je žestoko jebavao i jebavao.
Često se nakon toga nađemo na zajedničkoj jebačini gdje je ženina pička a i šogorov kurac predmet mojih sexy želja.

0 komentari:

Objavi komentar